Logo

Perry Fruit, dagverse groenten en fruit in Antwerpen.

Page : OVER ONS

Share

OVER ONS

Over ons

Bij Perry Fruit in Borgerhout kan u altijd terecht voor dagverse groenten en fruit, rechtstreeks van de producent. Wij geloven sterk dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Bij ons vindt u steeds groenten en fruit aan scherpe prijzen die eerst zorgvuldig geselecteerd worden door ons. Zo bent u zeker van uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs. Hou ook zeker onze seizoensgebonden promoties in het oog.

Bovendien hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de sector, dus kan u zeker zijn van de nodige expertise. U vindt ons terug in hartje Antwerpen, vlakbij het Centraal Station, op een boogscheut van de Plantin en Moretuslei, vlakbij de haltes Van Den Nestlei (bus) en Lente (tram). 

 

Zelfbediening

Bij Perry Fruits in Antwerpen kan u groenten en fruit selecteren op uw eigen tempo. Wij geloven dat zelfbediening de beste manier hiervoor is, zodat u zorgvuldig zelf uw selectie groenten en fruit kan maken. Achteraf wegen wij uw aankopen en pakken wij ze voor u in. Een efficiƫnte service op het tempo van de klant, die vindt u enkel bij Perry Fruits in Borgerhout.

 


In beeld